Сьогодні ми вам розповімо про компанію Hansgrohe, а точніше про один її прекрасний виріб під назвою Metris Select (14884000). Даний продукт є творінням мистецтва, яке впишеться в інтер'єр будь-якої кухні. Настільки стильні його лінії і гармонічне з’єднання з кухонною мийкою.

 

Змішувач для кухні Hansgrohe Metris Select (14884000) оснащений кнопкою Select, за допомогою якої дуже зручно ввімкнути або вимкнути воду. Є також в арсеналі цього кухонного змішувача ComfortZone320 - це правильна відстань між початком виливу і мийкою, коли достатньо місця для зручного миття посуду або продуктів. Радує можливість повертати вилив на цілих 150 °. Однак найкрутішою функцією кухонного змішувача Hansgrohe Metris Select є висувна душова лійка. При довжині в 125 см Ви з легкістю зможете діставати до плити і доливати воду, не забираючи каструлю з вогню. Треба набрати воду у відро - і тут наш змішувач впорається з легкістю. Не кажучи вже про великі мийки на дві чаші.

 

Душова лійка легко кріпиться назад до змішувача за допомогою тримача MagFit.

 

Якщо Ви шукаєте «розумний» змішувач в стилі hi-tech - кухонник Hansgrohe Metris Select (14884000) підійде ідеально. Німецька якість порадує довговічною службою. Навіть через 20-30 років ваш змішувач буде чудово виглядати на кухні.

Не дарма продукція Hansgrohe цінується у всьому світі. Люди вибирають правильні речі, які доводять свою надійність.

Сьогодні купити змішувач Hansgrohe можна в нашому магазині. Менеджери детально проконсультують з усіх важливих питань, підкажуть який змішувач Hansgrohe підібрати під вашу кухню. Купити змішувач Hansgrohe тепер легко - доставка по Києву і Україні.